KPN Alles-in-1 Glasvezel Instap pakket

Als u op uw adres over glasvezel beschikt, kunt u met het KPN Alles-in-1 Glasvezel Instap pakket kiezen uit drie verschillende snelheden internet, namelijk 20, 100 of 500 megabit per seconde. Naast glasvezelinternet krijgt u bij het Alles-in-1 Glasvezel Instap pakket een HD tv-ontvanger in bruikleen voor interactieve tv en een vaste telefoonlijn om goedkoop te kunnen bellen.

 

Internet

Bij het Alles-in-1 Glasvezel Instap pakket zit standaard een internetverbinding met een downloadsnelheid van 20 Mb/sec. De uploadsnelheid is hierbij 2 Mb/sec. U kunt het pakket upgraden naar 100 Mb/sec (zowel up- als downloaden) of 500 Mb/sec.

 

Interactieve tv

Met de HD tv-ontvanger kunt u ruim 70 tv-zenders en 90 radiozenders ontvangen. Daarnaast kunt u kiezen voor uitbreiding met één of meerdere zenderpakketten of de mogelijkheid om programma’s in de cloud op te slaan. U krijgt standaard interactieve tv met de mogelijkheid om te pauzeren en bijvoorbeeld tv te kijken op uw pc, laptop, tablet of smartphone.

 

Goedkoop bellen

Met de vaste telefoonaansluiting kunt u met het KPN Alles-in-1 Glasvezel pakket goedkoop bellen naar vaste en mobiele nummers in heel Nederland. Het abonnement kunt u uitbreiden met de mogelijkheid voor onbeperkt bellen binnen Nederland en 40 landen in Europa en daarbuiten.

Zojuist overgestapt

Dhr. P uit Zandvoortis op 25 november 2017 overgestapt naar Ziggo
Mevr. I uit Dordrechtis op 25 november 2017 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. K uit Nieuwegeinis op 25 november 2017 overgestapt naar Telfort
Mevr. A uit Almelois op 25 november 2017 overgestapt naar Kpn
Dhr. B uit Goudais op 25 november 2017 overgestapt naar Stipte