KPN Alles-in-1 Instap pakket

Met het KPN Alles-in-1 Instap pakket krijgt u interactieve tv met ruim 70 televisiezenders, internet met een downloadsnelheid van 20 Mb/s en een uploadsnelheid van 2 Mb/s en goedkoop bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

 

Internet

Met het KPN Alles-in-1 Instap pakket hebt u een internetsnelheid van 20 Mb/s voor downloaden. Uploaden doet u met een snelheid van 2 MB/s. Ligt er glasvezel op uw adres, dan kunt u ook kiezen voor een internetsnelheid van 100 Mb/s of een supersnelle verbinding met 500 Mb/s.

 

Interactieve tv

Bij het Instap pakket ontvangt u een HD tv-ontvanger in bruikleen waarmee u meer dan 70 televisiezenders en 90 radiozenders kunt ontvangen. Programma gemist en live pauzeren en later verder kijken zijn inbegrepen, evenals de mogelijkheid om op uw smartphone, tablet of pc televisie te kijken. Het Alles-in-1 Instap pakket is uit te breiden met tal van andere zenders en zenderpakketten.

 

Goedkoop bellen

Bij het KPN Alles-in-1 Instap pakket krijgt u een vaste telefoonlijn waarmee u voor een laag bedrag naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland kunt bellen. Eventueel kunt u het abonnement uitbreiden, bijvoorbeeld met onbeperkt bellen in het weekend en ’s avonds.

Zojuist overgestapt

Dhr. P uit Zandvoortis op 25 november 2017 overgestapt naar Ziggo
Mevr. I uit Dordrechtis op 25 november 2017 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. K uit Nieuwegeinis op 25 november 2017 overgestapt naar Telfort
Mevr. A uit Almelois op 25 november 2017 overgestapt naar Kpn
Dhr. B uit Goudais op 25 november 2017 overgestapt naar Stipte