KPN Alles-in-1 Glasvezel Standaard pakket

Met glasvezel op uw adres hebt u met het KPN Alles-in-1 Glasvezel Standaard pakket de keuze uit drie verschillende internetsnelheden. Tevens krijgt u 2 HD tv-ontvangers in bruikleen. Natuurlijk krijgt u ook een vaste telefoonlijn waarmee u goedkoop kunt bellen.

 

Internet

Standaard krijgt u met het KPN Alles-in-1 Standaard pakket internet met een downloadsnelheid van 60 megabit per seconde. Uploaden gaat met een snelheid van 6 Mb/s. U kunt ook kiezen voor snel up- en downloaden, namelijk 100 of 500 Mb/s. In dat geval gaat het uploaden net zo snel als het downloaden. Spotify en KPN Veilig – voor twee apparaten – zit bij het Glasvezel Standaard pakket inbegrepen.

 

Interactieve tv

Met het Alles-in-1 Glasvezel Standaard pakket krijgt u twee HD tv-ontvanger in bruikleen. U kunt hiermee zo’n 90 radiozenders ontvangen en ruim 70 televisiezenders. Het aantal zender kunt u uitbreiden met tal van zenderpakketten. Bij dit Glasvezel Standaard abonnement is ook het opnemen tot 200 uur in de cloud inbegrepen en alle interactieve tv mogelijkheden.

 

Goedkoop bellen

Met de vaste telefoonlijn die u krijgt bij het KPN Alles-in-1 Glasvezel Standaard pakket betaalt u voor het bellen naar mobiele nummers net zoveel als voor het bellen naar vaste nummers. Het is mogelijk het abonnement uit te breiden met bijvoorbeeld onbeperkt bellen in het weekend en de avonduren.

Zojuist overgestapt

Dhr. Z uit Edeis op 18 februari 2018 overgestapt naar Vodafone
Mevr. G uit Harderwijkis op 18 februari 2018 overgestapt naar XS4ALL
Mevr. U uit Tilburgis op 18 februari 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. K uit 's-Hertogenboschis op 18 februari 2018 overgestapt naar Online.nl
Dhr. B uit Den Helderis op 18 februari 2018 overgestapt naar Telfort