KPN Alles-in-1 Glasvezel Premium pakket

Met het KPN Alles-in-1 Glasvezel Premium pakket krijgt u het meest uitgebreide alles in één pakket van KPN. Meer dan 100 televisiezenders, 90 radiozenders, Spotify, opnamemogelijkheden, onbeperkt bellen binnen Nederland – en zelfs naar 40 andere landen – is bij het pakket inbegrepen. De standaard internetsnelheid is 60 megabit per seconde.

 

Interactieve tv

Bij het KPN Alles-in-1 Glasvezel Premium pakket ontvangt u 2 HD tv-ontvangers in bruikleen. Daar kunt u ruim 100 televisiezenders mee ontvangen, waaronder Fox Sport Eredivisie. Het Premium pakket is daarnaast nog uit te breiden met andere zenderpakketten. De mogelijkheden voor interactieve tv zijn onder andere het pauzeren van een programma, begin gemist en op andere apparaten dan uw televisie – bijvoorbeeld uw smartphone of laptop – televisie en films kijken. Het opnameprogramma voor 200 uur opnemen in de cloud is bij het KPN Alles-in-1 Glasvezel Premium pakket inbegrepen en u kunt gemiste programma’s tot tien dagen terug alsnog kijken.

 

Onbeperkt bellen

Met de vaste telefoonlijn kunt u onbeperkt bellen binnen Nederland en veertig andere landen. Dat geldt zowel voor vaste als mobiele nummers.

 

Internet

De standaard internetsnelheid is 60 megabit per seconde down en 6 megabit per seconde up. Maar met het glasvezel Premium pakket zijn ook internetsnelheden van 100 en 500 Mb/sec mogelijk, uploaden en downloaden gaat dan even snel.

 

Zojuist overgestapt

Dhr. M uit Utrechtis op 03 juni 2018 overgestapt naar Stipte
Dhr. Y uit Amstelveenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Kpn
Dhr. K uit Leusdenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Telfort
Mevr. S uit Waalwijkis op 03 juni 2018 overgestapt naar Vodafone
Dhr. P uit Leidenis op 03 juni 2018 overgestapt naar Online.nl